Kennelin kantaisä ja perustajaHistoriaani ja tietoa minusta:

Olen syntynyt Kuhmoisissa 1971 helmikuussa. "Etelään" muutettiin 1977 helmikuussa, joten kauaa en kerinnyt Kuhmoisten raittia tallomaan.


Elämä heitteli jo ennen sitä paikasta toiseen, ja sen jälkeenkin useampaan paikkaan, ennenkuin asetuin aloilleni tähän nykyiseen kämppääni.

Talo minkä ostimme silloisen vaimoni kansa oli pieni, mutta kodikas ja totaalisesti muuttamiseen kyllästyneenä teimme päätöksen jäädä tähän. No pieneksihän se kämpä kävi sitten lastenkin myötä, joten laajensin sitä hieman, vaikka en kyllä rakentamisesta tuon taivaallista tiennyt. Mutta kaikkea voi oppia ja opetella, niin taas osaa uutta.

Talossa asun edelleen ja töidenjälkeisen vapaa-ajan täyttää hyvin pitkälti koiraharrastukset.


Koirista, niin menneistä kuin nykyisestä, tarkemmat esittelyt löytyy sivuilta, mutta kaikkea niiden kanssa harrastetaan. Näyttelyt, TOKO, PK-lajit, ja muut vastaavat ovat täysin arkea monessa muodossa.

Olen suorittanut hyväksytysti ja pätevöitynyt Suomen Kennelliiton käyttäytymisen jalostustarkastaja, kasvattaja- ja kasvattajan jatkokurssit, jalostusneuvoja-, TOKO-koulutusohjaaja, TOKO-liikkeenohjaaja-, koetoimitsija- ja TOKO-koetoimitsija kurssit. Lisäksi muita luentoja ja kursseja on koirankoulutuspuolella tullut käytyä jokunen.

Koulutuksia olen ohjannut Nu-Pun koiraklubissa vuodesta 2004 vuoteen 2011. Nykyisin toimin ohjaajana, perustajajäsenenä ja puheenjohtajana HarrasteKoirat ry:ssä.

Olen ollut kutsuttuna kouluttajana eri kennelpäivillä, pitänyt jokusen luennon ja kurssin, sekä kouluttanut ihmisiä kouluttamaan koiriaan ihan yksityisopetukena.

Kentällä varsinkin minut tunnetaan vaativana ohjaajana joka antaa palautteen perusteluineen välittömästi, oli se palaute sitten positiivinen tai negatiivinen. Mutta ennen kaikkea, olen elänyt erilaisten koirien kanssa jo viidellä eri vuosikymmenellä, oppinut niiltä paljon ja opin edelleen.

©2021 Kennel Dagdahoff - Putteri (MMD Networks Oy)